KFOR  /  Media Center  /  Archive  /  News  /  2017  /  KFOR International Summer Festival was held in Film City  /  Festivali Ndërkombëtar Veror i KFOR-it u mbajt në Film City

Festivali Ndërkombëtar Veror i KFOR-it u mbajt në Film City


Prishtinë, 30 qershor – "Festivali Ndërkombëtar veror i KFOR-it" u mbajt të premten në kampin Film City, Prishtinë.
Kjo ngjarje organizohet çdo vit nga KFOR-i me qëllim të promovimit të frymës argëtuese, kulturore dhe konkurruese për stafin civil vendor dhe ndërkombëtar të KFOR-it dhe familjeve të tyre.

Aktivitete dhe ushqim/gatime nga kombësi të ndryshme u përgatitën për mysafirët e pranishëm, duke përfaqësuar mikpritjen dhe kulturën e çdo kombi që kontribuon në kuadër të KFOR-it.

Ngjarja u shënua me një ditë të mbushur me lojëra dhe aktivitete zbavitëse, veçanërisht për fëmijët të cilët morën gjithashtu shumë dhurata në fund.

Search our content:

Address

KFOR HQ Pristina
Camp Film City
10000, Pristina
KOSOVO

Media Operations

Public Affairs Office
Camp Film City
10000, Pristina
KOSOVO