KFOR

Search our content

KFOR  /  Media Center  /  Archive  /  News  /  2017  /  KFOR and KSF will temporary close the MBJ Bridge Mitrovica/e South  /  KFOR-i dhe FSK-ja përkohësisht e mbyllin urën MBJ në Mitrovicë/jug

KFOR-i dhe FSK-ja përkohësisht e mbyllin urën MBJ në Mitrovicë/jug


PRISHTINË- Të shtunën më 29 dhe të dielen më 30 korrik 2017, KFOR-i, në bashkëpunim me FSK-në, do e realizojnë inspektimin e urës MBJ në Mitrovicë/jug.

Gjatë këtij aktiviteti, ura do të mbyllet dhe qarkullimi i trafikut do të ndërpritet përkohësisht. Me qëllim të garantimit të lëvizjes, tranziti i automjeteve do të ridrejtohet përmes tunelit.

Gjatë këtyre ditëve personeli i PK-së do ta shpallë mbylljen e urës MBJ me njoftime rreth asaj zone dhe përmes "RADIO MITROVICËS”.

KFOR-i bën përpjekje që të ketë ndikim minimal në rrjedhën e trafikut.

Search our content:

Address

KFOR HQ Pristina
Camp Film City
10000, Pristina
KOSOVO

Media Operations

Public Affairs Office
Camp Film City
10000, Pristina
KOSOVO